Den 27. juli - Hvepsevågen fra Spandet mose området, har tilsyneladende både mus og fugle på menukortet. -
Den Rødryggede Tornskade herunder, har brækket overnæbbet, jeg gad nok vide om den kan overleve det. (Billedet er taget ved rastepladsen ved Gelsbro.)
Det ser ud til at den Sortstrubede Bynkefugl, Ved Fladsåen mellem Gelsbro og Harreby, stadig fodrer unger.
Så fandt jeg idag, efter nogen tids søgning, den lille Trane familie øst for Hviding.

Hvepsevågen her, har jeg skudt vest for Lindet skov ved Spandetmose/Østskoven den 18. juli. - Fuglen har en mus i fangerne, så den lever tilsyneladende ikke kun af hvepse.
Den 22. juli - Gitte og jeg gik, sidst på dagen, en tur i Lindet skov. - Tranerne gik og spiste korn på den nyhøstede mark, men lettede dog efter et stykke tid, da jeg standsede bilen. -
En af de fine Perleuglekasser, der er hængt op i skoven, er blevet invaderet af Hvepse eller Bier, det samme er en af Sortspættehullerne..
Der er et mylder af insekter derude lige nu, - herunder er det Sort Hedelibel, og nederst Blå vandnymfe, som der nok var en million af omkring den lille sø, vest for den sydlige P-plads.

Den 16. juli. - Den Hvide stork her, har jeg skudt på marken umiddelbart øst for tørrestationen i Gredstedbro. - den har de sidste par dage strejfet rundt i hjordtlund - Brokær området, og mon ikke det den samme fugl der blev set ved Glejbjerg i sidste uge. - Hvis ellers den holder kursen, dukker den vel op ved Ribe om et par dage.

Storken er ringmærket i Tyskland med en 8 kantet sort ring, som jeg desværre ikke kan aflæse.


Den 8. juli - Denne flotte Hedehøg han kan i øjeblikket ses over Vilslev enge. - fuglen er iøvrigt ringmærket på venstre ben.
Skestorken her th. er også ringmærket, og endda på begge ben. - Disse tre fugle er i øjeblikket på gæstevisit ved Kammerslusens nordlige klæggrav.

Den 2. juli - Her ses halvdelen af den lille Trane familie ved Lindet skov, hvor parret iår har fået to unger på vingerne.
Ved Astrup engsø er den Blå libel igang med æglægningen, mens den lille Præstekrave unge fouragerer i vandkanten.
Familie idyl i den lokale andedam. - Den Toppede Lappedykker har fanget en lille fisk til ungen, som sidder på ryggen af moderen i Dagmarsåen i Ribe.