Den 14. oktober - Jeg kørte en, efter fyraftenstur, ud til Kammerslusen for at kigge efter Bramgæs. De sad ude på forlandet, 4-5000-fugle tror jeg der var.
Derimod jagede denne fotogene Blå Kærhøg hun over digegraven, og som det ses på billederne herunder, holdt den et vågent øje med mig hele tiden.
Derefter gik turen et par hundrede meter ud af Låningsvejen, hvor Hvidkliren herunder fouragerede.

Den 9. oktober - Jeg kørte en tur ud på Låningsvejen for at se hvad der rørte sig der. - En del Storspover fouragerede i det lave vand, og en 80 - 100 Knortegæs gik derude og mæskede sig i tang..

Den 8. oktober - Vejret er nu blevet efterårsagtig med blæst og byger. - På Lakolk strand lå denne Gråsæl og kiggede sig omkring. Om den var udmattet, syg eller bare doven ved jeg ikke, men man kunne komme ganske tæt på den uden at den smuttede ud i vandet..

Sandløbere og Ryler havde svært ved at holde balancen i den kraftige blæst. - her er de fanget i et stille øjeblik imellem bygerne.

Herover er det den smukke Strandhjejle i vinterdragt, der fouragerer på strandengen...
Skovskaden herunder er fra Vråby plantage, og har netop fanget en lille larve.

Den 2. oktober - Haren herunder er fra Mandø, og har overlevet den første dag efter at harejagten er gået ind, men det er længe til den 15 december hvor jagten slutter igen.

Den 1. oktober - 25 grader i skyggen, endelig blev det sommer. Om det er de sidste dages varme vejr der får Dansemyggene til at danse, skal jeg ikke kunne sige. - Men ikke desto mindre var der millioner af dem øst for Ribe, ved Obbekærvej / Tangevej. -
Sidst på dagen, og indtil solen var gået ned, Sværmede Dansemyggene i søjler, der rejste sig 10 - 15 meter op i luften.
- Billedet th. er et lille udsnit af de mange myg - prøv at gætte hvor mange der er, og kør så musen hen over billedet.