Den 24. august. - Var en tur på Varming - og Åskov hede for at lede efter Ensian blåfugl (sommerfugl), -Der var en del Ensian blomster, men ingen Blåfugl, derimod fandt jeg et enkelt hvidt eksemplar af den blå Ensian. -
Og når jeg nu havde makro udstyret med mig, kunne jeg jo lige så godt skyde Ederkoppen herunder, der lige fik et bytte i sit spind. -og godt de ikke er større.

Den 23. august. - Hedehøge sæsonen slutter nu, og vi skal tage afsked med de store unger, som nu næsten kan klare sig selv. - Vi ses 1. maj 2022...

Den 22. og 23. august. - Smukke stille aftener, flotte solnedgange og tusindvis af Stære på Ribe Holme.

Den 2. - 11. juli. - Har igen lige været en tur på Varming hede for at skyde lidt på insekterne. her er det hhv. Alm. Hedelibel (hun) og Cikade græshoppe. (som er ret sjælden.)
Her er det Citronsommerfugl og Dagpåfugleøje der har snablen dyppet i Rejnfan (Gulknap) - og Storplettet Perlemorsommerfugl.
Her er det Brunrandet Måler der spøger lidt med helbredet, og så den mindste og den farligste af dem allesammen, nemlig Skovflåten, som ikke er større end et knappenålshoved. Den kravler her rundt på Gittes hånd, og måtte lade livet umiddelbart efter det sidste billede var taget..